top of page

Јумеихо обуки

Riste Master.png

Христо Хаџикимов

Обуките ги држи Христо Хаџикимов 5. Дан инструктор, акредитиран од Центарот Јумеихо – Јапонија. По успешно завршување на секој курс се добива диплома, која е издадена од Центарот Јумеихо – Јапонија.

На курсевите се изучува катата Јумеихо што содржи 100 основни техники, основна теорија, евалуација (проценка, дијагноза) на постурата, фази на изместување на колковите, одредување на центарот на гравитација (тежиште), разни влијанија и ефекти на терапијата Јумеихо.

1 ДАН - Прв степен (изучување: Обработка на меки ткива).

2 ДАН - Втор степен (изучување: Техники на корекција (манипулација, местење) на зглобови, работа на трудници.

3 ДАН - Трет степен (изучување: Техники за корекција на вратот и додатни комплементарни техники).

Цена на обуката 750 евра

Цена по курс : 750 евра

5 дан Јумеихо инструктор

YUMEIHO MACEDONIA

За сите информации околу обуките и закажување на темрин контактирајте не :

12.jpg
  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

bottom of page