top of page
3.jpg

Што е јумеихо?

Јумеихо е терапевтски метод што се базира на мануелна акција изведена на цело човечко тело со цел за поддржување или подобрување на здравјето и содржи 100 техники. Исто така е познат и како...

Историја 

Основач на Јумеихо терапијата е Отсуки Масајуки попознат под псевдонимот Масајуки Сајонџи, роден на 18 ноември 1943 во Токио, Јапонија. Во почетокот на својот живот иако е страстен обожавател на традиционалната ...

4..._edited.jpg

Јумеихо терапевти

Во Македонија постојат неколку обучени терапевти кои се обучени и мониторирани од страна на искуниот инструктор Христо Хаџикимов, кој своето знање го има донесено од Јапонија, при учење на техниките за Јумеихо и се има стекнато со 5 дан ....

bukvi.png

YUMEIHO MACEDONIA

За сите информации околу обуките контактирајте не :

12.jpg
  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

bottom of page